Zakaj najem

Za uspešno izvedbo prireditve je ena izmed ključnih pogojev ustrezna temperatura prostora. V ta namen bi bil nakup naprav nesmiseln, zato vam nudimo najem klimatskih sistemov in grelnikov, ki vam bodo v prostoru ustvarili prijetno klimo ne glede na vremenske razmere.

najem klime kanali šotor

Menimo, da je najem naših sistemov najbolj optimalen tudi v primeru poslovnih in proizvodnih prostorov. Ob remontih vam svetujemo najem za krajše obdobje, za zagotavljanje želene temperature skozi celo leto pa vam priporočamo dolgoročni najem (do pet let).

Začetni stroški investicij vlagatelju predstavljajo največjo oviro pri poslovanju. Z najemom klimatske naprave se boste izognili direktnemu nakupu, v najemnem obdobju pa boste imeli priložnost ugotoviti učinkovitost delovanja sistema glede na vaše potrebe in pričakovanja. Zagotavljamo vam boljše delovne pogoje in zadovoljstvo vaših zaposlenih, ki so glavni vir pri ustvarjanju dobička vsakega podjetja. Stroški najema bodo minimalni glede na dobičkonosnost zaradi ugodnejših delovnih pogojev v vaši proizvodnji.

Nudimo vam najem hladilno/grelnih naprav z ekološkim plinom, ki ima najboljši izkoristek in pomeni sorazmerno velik prihranek stroškov električne energije.

V najemnem obdobju bomo poskrbeli za brezplačni redni servis, odpravo morebitnih napak in zakonsko določene posege na klimatskih oz. grelnih napravah.

Naj vas naša ponudba pozitivno preseneti. Kontakt